21.10.2011 - Dni Karpia - Ryba do Syta

Gości witają gospodarze Restauracji Górecznik Wigwam w Przygodzicach oraz Inga Ozga

Szef Kuchni restauracji Górecznik - Jacek Bakalarek - opowiada o menu rybnym, które przygotował dla gości

Menager Górecznika - Łukasz Kierzek

Inga Ozga opowiada o idei Dni Karpia i promocji spożycia ryb słodkowodnych

O winie i rybach, czyli o tym, na czym zna się najlepiej, opowiadał Marek Antoniak ze spółki Stawy Milickie S.A.

Ryba do syta - Jacek Bakalarek zachęca do dań rybnych

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole

Załoga restauracji przygotowała mnóstwo pysznych dań z ryb

ryba do syta - do wyboru do koloru

ryba do syta - do wyboru do koloru

do dan rybnych nic innego jak białe lub czerwone wino

a na koniec słodki deser

Apetyty podsycał zespół muzyczny grający subtelny smooth jazz

Uśmiech na twarzach gości mówi sam za siebie

Uśmiech na twarzach gości mówi sam za siebie

Uśmiech na twarzach gości mówi sam za siebie






