Już 11 kwietnia o 17.00 - w Pałacu Maltzanów w Miliczu (budynek Technikum Leśnego) - we współpracy z Gminą Milicz, Milickim Ośrodkiem Kultury, Technikum Leśnym, lokalnymi restauracjami - premiera książki "Historie ze smakiem. Szczypta faktów z dziejów rybactwa" autorstwa dra Grzegorza Sobela, pod redakcją Joanny Lamparskiej.
Do najciekawszych punktów programu należeć będą:
* prezentacja wybranych fragmentów książki poprzedzonych muzycznym wstępem,
* możliwość zakupu książki w promocyjnej cenie,
* spotkanie z autorem i otrzymanie osobistej dedykacji,
* zwiedzanie Pałacu wieczorową porą.
Spotkanie poprowadzi Joanna Lamparska.
Czekamy na Was!
Niecierpliwi mogą zakupić książkę już teraz w cenie 50 zł w księgarni Calamus w Miliczu, w IT w Żmigrodzie (Baszta w Zespole Pałacowo - Parkowym), Hotelu-restauracji Libero w Miliczu, Zagrodzie Grabownica, Zajeździe u Bartka oraz w "Hubertówce".
| Załączniki do artykułu: | |
| ( Historie ze smakiem - E - zaproszenie.pdf 775 kB ) | |