21.10.2011 - Dni Karpia - Ryba do Syta
Gości witają gospodarze Restauracji Górecznik Wigwam w Przygodzicach oraz Inga Ozga
Szef Kuchni restauracji Górecznik - Jacek Bakalarek - opowiada o menu rybnym, które przygotował dla gości
Menager Górecznika - Łukasz Kierzek
Inga Ozga opowiada o idei Dni Karpia i promocji spożycia ryb słodkowodnych
O winie i rybach, czyli o tym, na czym zna się najlepiej, opowiadał Marek Antoniak ze spółki Stawy Milickie S.A.
Ryba do syta - Jacek Bakalarek zachęca do dań rybnych
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Miłośnicy ryb przy szwedzkim stole
Załoga restauracji przygotowała mnóstwo pysznych dań z ryb
ryba do syta - do wyboru do koloru
ryba do syta - do wyboru do koloru
do dan rybnych nic innego jak białe lub czerwone wino
a na koniec słodki deser
Apetyty podsycał zespół muzyczny grający subtelny smooth jazz
Uśmiech na twarzach gości mówi sam za siebie
Uśmiech na twarzach gości mówi sam za siebie
Uśmiech na twarzach gości mówi sam za siebie